UNIT4
flow-image

Is jouw organisatie klaar voor het nieuwe normaal?

Deze bron is gepubliceerd door UNIT4

Bekijk deze video om te ontdekken hoe organisaties in de publieke sector transformeren om tegemoet te komen aan de toenemende vraag en beperkte middelen - en hoe ze met nieuwe technologie succes kunnen omarmen en benutten.

Verbeterende efficiëntie, processen die werknemers ondersteunen en het handhaven en verbeteren van dienstverlening zijn topprioriteiten voor de publieke sector. Maar in een omgeving van verouderde technologie en nieuwe manieren van is dit een behoorlijke uitdaging en kan het frustratie en ontevredenheid bij medewerkers creëren.

Omje te helpen begrijpen hoe technologie kan helpen om aan de stijgende vraag naar diensten te voldoen en tegelijkertijd efficiënt gebruik te maken van beperkte middelen en medewerkers betrokken en productief te houden, hebben we deze 2 minuten durende video gemaakt op basis van IDC's laatste onderzoek.

Bekijk de video en ontdek:

  • IDC's 3 prioriteiten voor de transformatie van de publieke sector om systemische veranderingen aan te pakken.
  • Hoe moderne operationele technologieën ingezet kunnen worden om medewerkers te ondersteunen en dienstverlening voor burgers te verbeteren.
  • Hoe diverde organisaties in de publieke sector gebruik maken van moderne ERP om prestaties en tevredenheid te verbeteren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Financial Technology, Finance Accounts Payable, Payroll, Accounting Software, Revenue, Expenses, Budgeting, Forecasting